Az Ön tengerparti ingatlanja Horvátországban!

Egy nyaralásra szánt befektetés
tökéletes helyszíne

Az ön tengerparti ingatlanja

Az Ön tengerparti ingatlanja – végeláthatatlan tengerpart a szeme előtt, a tenger morajlása a fülében és egy állandó mosoly az ajkain, amikor a saját álmai ingatlanjára gondol az Adriai-tenger horvátországi partszakaszán. Fedezze fel az EA Group-pal egy vonzó befektetés előnyeit és lelje örömét saját nyaralóingatlanjában közvetlenül az Adriai-tenger partján.

Teljeskörű szolgáltatás

Ha Ön is arról álmodik, hogy saját tengerparti apartmanja legyen, akkor most itt a lehetőség, hogy egyszerűen és gondtalanul valóra váltsa álmait. A mi koncepciónk szerint Ön használhatja a saját ingatlanját, és amikor Ön nincs ott, akkor mi gondoskodunk a bérbeadásról. Így bérleti díjat kap, amely Önnek egyértelmű előnyt jelent. Nem kell aggódnia a távolból sem az idő- és költségráfordítások miatt, hiszen mi mindent elintézünk Ön helyett. Ne habozzon tovább, és valósítsa meg az álmait a tengerparti apartmanjával a mi segítségünkkel.

Biztonságos befektetés és értéknövekedés

A kiváló fekvésnek köszönhetően az Ön tengerparti ingatlanja magas értéknövekedési potenciállal rendelkezik. A bérbeadásból származó bevételek további biztonságot jelentenek. Az EA Group stabil hátterű, tapasztalt és megbízható ingatlanfejlesztő, ez pedig biztos alapot ad a projektjeinknek és garantálja, hogy az Ön tengerparti apartmanja is a kívánt szakmai és műszaki tartalommal készül el.

Beruházás előnyökkel

Garantált bevételek a bérleti díjból
és emlékezetes nyaralási élmények

Az ingatlanbefektetések területén a nyaralóingatlanok iránt nagy a kereslet.
A szaksajtó is egységes véleményt alkot:
A nyaralóingatlanok az eszközök új csoportját képezik.


Ráadásul a nyaralóingatlanok tulajdonosaként még vonzóbbak lehetnek az élet bármely szakaszában, mint a lakóingatlanok, hiszen bármikor használhatjuk őket a nyaralásunkra, akár az év legszebb napjain is.


Az egyedülálló, teljes körű szolgáltatást nyújtó koncepciónk pedig lehetővé teszi, hogy egy kézben tartott befektetéssel rendelkezzünk, anélkül, hogy aggódnunk kellene bármilyen kötelezettség miatt. Nálunk Önnek semmi más dolga nincs, csak élvezni a befektetésének az előnyeit.

Gondtalan és egyszerű

Az EA Group teljeskörű szolgáltatásának
a koncepciója

Ingatlan vásárlás

Szakképzett, magyar, horvát és angol nyelven beszélő támogató csapatunknak köszönhetően az Ön nyaralóingatlanba történő befektetése ugyanolyan nyugodt körülmények között zajlik, mint maga a nyaralás. Az első kapcsolatfelvételtől kezdve, a vásárlás folyamatán át, egészen az Ön ingatlanjának a kezeléséig – mi mindig Ön mellett állunk!

Ingatlan bérbeadás

Az ingatlan bérbeadása sosem volt még ennyire egyszerű! Nem kell aggódnia az üresjárati időszakok miatt, mi ugyanis átvállaljuk az ingatlan bérbeadásának minden feladatát. Ezzel nemcsak időt és energiát takarít meg Önnek, de biztos bevételhez is jut. Ön nyugodtan élvezheti az Ön számára fontos dolgokat, miközben az ingatlan által termelt bevétel magától beáramlik.

Ingatlankezelés

Bízza ránk az ingatlankezelést és az ügyintézést, hogy Önnek csak az igazi pihenésre kelljen koncentrálnia. Szakképzett csapatunk a nyaralóingatlanja üzemeltetését és az üdülővendégekkel való kommunikációt is vállalja. Így biztos lehet abban, hogy színvonalas szolgáltatást kap, és az értékesítéssel sem kell törődnie.
EA Group által
vásárolt ingatlan és ingatlankezelés
Egyedül vásárolt
ingatlan és ingatlankezelés
Saját használatRugalmas saját használatRugalmas saját használat
Vásárlás folyamataSzakképzett és hozzáértő magyar, horvát és angol nyelven beszélő támogató csapat a vásárlási folyamat teljes ideje alattAz ingatlanvásárlás általában fáradságos folyamat saját szervezésben, főként az idegen nyelv és a más jogrendszerek eltérő szabályozásai miatt
Vásárlási költségekAz EA Group átvállalja a vásárlás során felmerülő költségeket, ami elérheti az ingatlan értékének akár a 4% isA vásárlónak minden költséget önállóan kell viselnie
BevételekA kiadásból származó bevételek, amikor Ön nem használja az ingatlanátA használaton kívüli időszakban nincsenek bevételek; csak folyamatos költségek és további kiadások
IngatlankezelésAz EA Group átvállalja az Ön ingatlanjának teljes kezelését a teljes körű szolgáltatás-koncepció keretébenIdegenek megbízása saját költségen vagy nagy fáradságok árán önállóan
BiztonságAz EA Group stabil hátterű, tapasztalt és megbízható ingatlanfejlesztő, aki a kapcsolatfelvételtől kezdve az egész vásárlási folyamat alatt Ön mellet van az ingatlanjának kulcsának átadásáig.A vásárlónak kell mindenen egyedül megoldani