Villa EAventure

A villa EAventure, Vir Torovi részén épül, ami a sziget déli partján terül el és mivel egy domb legmagasabb pontján van, ezért festői kilátás nyílik a tengerre. Torovi a sziget nyugodt része és az exkluzív nyaralók övezete.

Építkezés ideje: 2023 | Átadás ideje: 2024

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Vir Dalmácia északnyugati részén található 24 km-re Zadartól. Vir egy kis sziget, melyet híd köt össze a szárazfölddel, több mint 31-km-es partján homokos, kavicsos strandok találhatók, melyek ingyenesen igénybe vehetők a nyaralók számára.

Vir sziget Horvátország huszadik és a Zadar régió nyolcadik legnagyobb szigete. Partszakasza 31,43 km hosszú. Vir sziget területe 22,38 km2, hossza 10,22 km és a legszélesebb részén pedig 4,25 km széles, legmagasabb pontja a 115 méter magas Barbenjak domb.A sziget optimális helyen fekszik, mediterrán éghajlatának köszönhetően már elő-, és még utószezonban is kiváló az idő strandolásra, napozásra. Valószínűleg az adriai klíma jótékony hatásának, és az egészséges ételeknek köszönhető, hogy a helybeliek nem ritkán nagyon magas, 100 éves kort is megélnek!

TERMÉSZETES KINCS

Vir szigetét ajánljuk Önöknek, ahol garantált a napsütés, a kristálytiszta, meleg tenger, nyugodt pihenés, megannyi szórakozás. Vir sziget gyors fejlődése is bizonyítja, hogy a visszatérő nyaralók jól érzik magukat e csodálatos festői környezetben, amit a sziget nyújt. A sziget, ahova Ön pihenni megy, olyan mintha a saját szigete lenne. Itt mindenki megtalálja, amit keres, felfedezi az érintetlen természetet, vagy élvezi a nyáron zsúfolásig telt főutcákat, kikötőket és szórakozóhelyeket.

NAGYVÁROSOK KÖZELSÉGE

Legnagyobb települései Vir, Lozice, Slatina, és Torovi. A sziget lakossága 1700 fő, területe pedig 22,3 km2. Vir szigetét a szárazföldtől a 300 méter széles, 3 méter mély Privlaka-csatorna választja el. A 24 km távolságra található Zadar, 3000 éves gazdag történelmi múltra tekint vissza. Az egykoron Dalmácia fővárosaként működő akkor még Zára nevet viselő város műemlékei az UNESCO által a világörökség részeként kijelölt festői óvárosban találhatóak. Leghíresebb a 9. század elején épült – a monumentális, 27 méter magas kupolájú – Szent Donat templom, mely a szakrális építészet legjellegzetesebb műemléke Horvátországban.

Villa bemutatása

Földszint

Emelet

Tetőterasz

Ár: 780.000 euro